ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держдеп США пояснив, як перевірятимуть соцмережі заявників на візу

04.06.2019, 13:50
Фото – Радіо Свобода

Державний департамент США пояснив, як аналізуватимуть сторінки в соцмережах заявників на отримання американської візи, повідомляє Голос Америки.

Перевірятимуть такі соціальні платформи: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Flickr, Google+, Reddit і Tumblr. Крім цього, необхідно буде вказати про свою активність у соцмережах, популярних за межами США, як-от VK чи “Однокласники”.

Заявникам потрібно буде вказати свої контакти в соцмережах, попередні номери телефонів, усі адреси електронної пошти та закордонні поїздки за останні п’ять років. Раніше таку інформацію просили в людей, які проходили додаткову перевірку, зокрема в тих, хто подорожував до країн з високим рівнем тероризму.

Якщо заявник надасть неточні чи неправдиві відповіді, йому можуть відмовити у видаванні візи. “Ми вже запитуємо контактну інформацію, історію подорожей, інформацію про членів сім'ї та попередні адреси проживання від усіх заявників віз. Збір додаткової інформації посилить перевірку та процес підтвердження ідентичності заявників”, – повідомили в Держдепі.

Заявникам, які ніколи не користувалися соціальними медіа, не буде відмовлено у візі через те, що вони не вказали своїх даних, запевнили в Державному департаменті.

Як повідомляв ІМІ, Держдепартамент США запровадив нові правила отримання американської візи. Відтепер охочі її отримати мають надати інформацію про свої акаунти в соціальних мережах, а також номери телефонів за останні п’ять років.

Liked the article?
Help us be even more cool!