ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держаудитслужба проігнорувала інформаційний запит кропивницького журналіста

Державна аудиторська служба України не відповіла на інформаційний запит, який надіслав журналіст і представник Інституту масової інформації в Кіровоградській області Павло Лісниченко на її офіційну електронну пошту.

Як розповів ІМІ Павло, у п’ятиденний строк, як передбачено чинним законодавством, не надійшло ні відповіді, ні повідомлення про продовження строку розгляду запиту.

“Збираючи матеріал для журналістського матеріалу, звернувся до аудиторів спочатку телефоном. Однак у коментарі мені відмовили, тож 5 березня я написав інформаційний запит і надіслав його на електронну адресу Держаудитслужби. Для більшості розпорядників цілком досить листа у форматі PDF, однак про всяк випадок надіслав ще й підписану та відскановану копію. Минуло вже дев'ять робочих днів, однак відповіді я так і не отримав”, – прокоментував подію журналіст. 

Павло Лісниченко готує повторний запит, однак якщо і він буде проігнорований, звертатиметься до уповноваженого Верховної Ради з прав людини, а за потреби й до суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!