ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держкомтелерадіо вважає цензурою заборону ДТРК "Крим" показувати членів Меджлісу

23.04.2014, 12:35

Держкомтелерадіо України засуджує заборону до ефіру державної телерадіокомпанії «Крим» лідера кримськотатарського народу, народного депутата Мустафи Джемілєва і глави Меджлісу Рефата Чубарова. Про це йдеться у заяві Держкомтелерадіо.

“Таке втручання в редакційну політику ТРК є проявом цензури, яке заборонено українським законодавством. За 55 років існування ДТРК «Крим» - це перший такий випадок. Звертаємо увагу на відповідальність за порушення чинного законодавства. Повноцінне функціонування Творчого об’єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» має задовольняти потреби корінного народу Криму на інформацію”, - йдеться у заяві.

Також Держкомтелерадіо закликає “не перетворювати кримські ЗМІ в інструменти інформаційної війни проти України, поважати право громадян на свободу слова та інформації, протистояти спробам маніпуляцій та обмеження плюралізму у медіа!”.

Нагадаємо, кримськотатарській редакції ДТРК "Крим" в усній формі звеліли "не показувати" лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва і низку членів Меджлісу.

Liked the article?
Help us be even more cool!