ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держкомтелерадіо приймає твори журналістів на здобуття премії Чорновола за кращу публіцистичну роботу

07.05.2012, 00:15
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує черговий прийом до 10 серпня 2012 року творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики, повідомляється на сайті Держкомтелерадіо.

Премія за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики - п’ять тисяч гривень.

Як зазначають в комітеті, на здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії.

На здобуття премії можуть бути висунуті роботи як від окремих осіб, так і від творчих колективів, але у складі не більше 5 осіб.

Роботи на розгляд Держкомтелерадіо подаються особисто у канцелярію або поштою за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення та радіомовлення, з поміткою: На здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів); примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD): назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо; копія паспорта, у разі висунення на здобуття премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

Із положенням про премію можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України в рубриці «Виставки, конкурси, премії», у розділі «Премії».
Liked the article?
Help us be even more cool!