ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Держкомтелерадіо може отримати право на заборону ввозити в Україну антиукраїнські книги

08.09.2016, 12:51

Кабінет Міністрів схвалив законопроект про надання Державному комітету телебачення і радіомовлення повноважень забороняти ввезення в Україну книг з Росії і Криму, які мають антиукраїнський зміст. Таке рішення уряд ухвалив 8 вересня на своєму засіданні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Метою законопроекту є запровадження механізму обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту”, - сказав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко під час засідання.

Він додав, що пропонується заборонити в друкованих виданнях пропаганду комунізму, закликів до порушення територіальної цілісності.

“Надання центральному органу виконавчої влади, який організовує державну політику у видавничій сфері, повноважень щодо прийняття рішень на підставі висновків експертної ради щодо віднесення видавничої продукції, яка має походження, виготовлена ​​або ввозиться з території держави-агресора або тимчасово окупованій території України, до такої, яка заборонена до поширення на території України”, - сказав Наливайко.

Фото - region.uz.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!