ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутати Вінницької міськради подали скаргу на комунальний канал "ВІТА"

06.09.2019, 16:09
Фото – vitatv.com.ua
Фото – vitatv.com.ua

Депутати Вінницької міської ради подали скаргу до міськради на комунальний телеканал “ВІТА”, звинувачуючи в маніпулятивному сюжеті проти них. Про це йдеться у зверненні, розміщеному на сайті міськради 2 вересня.

Зокрема, депутати скаржаться на “замовний сюжет” каналу від 30 серпня під назвою “Хто здіймає паніку”, який вийшов у новинах та був опублікований на ютуб-каналі.

“Телеканал “ВІТА” є засобом для пропаганди та маніпуляцій зі свідомістю вінничан. Інформація, яка подається як журналістські матеріали, часто нічого спільного з журналістикою не має. Викривлення фактів, однобока подача матеріалів, виривання фраз із контексту, а іноді і відверта брехня”, – йдеться у зверненні.

У цьому сюжеті, пишуть автори звернення, “людина, яка називає себе журналістом, принижує гідність депутатів, дозволяючи собі образливі коментарі та висновки, вириває фрази з контексту, створюючи необхідний кут подачі інформації”.

“Вимагаємо спростування недостовірної інформації та публічних вибачень за маніпулятивний сюжет з порушенням журналістських норм та стандартів, який принижує нашу честь, гідність та псує ділову репутацію нас як депутатів”, – ідеться в заяві.

Звернення підписали депутати Вінницької міської ради Володимир Базелюк, Ганна Давиденко та Дмитро Уманець.

Як повідомляє "Власно", Ганна Давиденко зареєструвала петицію про припинення фінансування телеканалу та спрямування вивільнених коштів на зарплати освітянам.

Liked the article?
Help us be even more cool!