ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутати хочуть заборонити фінансування українських ЗМІ з Росії - Сюмар

16.09.2016, 10:54

Депутати Верховної Ради готують проект закону, який передбачатиме заборону фінансування ЗМІ, які працюють в Україні, Росією. Про це в ефірі ток-шоу “Право на владу” заявила голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, повідомляє ТСН.

“Зараз ми готуємо законопроект, який буде передбачати заборону фінансування ЗМІ, які працюють в Україні, державою-агресором. Це зараз у нас в Комітеті відбувається ця робота. Що стосується того, що було зроблено, то Комітетом і народними депутатами були ухвалені законопроекти, які виводять російський інформпродукт із квот європейського, які забороняють російські серіали, які пропагують державу-агресора, які вводять українську мову в радіоефір і це все формати захисту. Насправді реальна війна завжди починається з медіавійни”, - сказала народний депутат.

Як повідомляв ІМІ, 15 вересня набрав чинності закон № 2766 “Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо визначення передач європейського виробництва)”, згідно з яким російські теле- та радіопередачі вилучаються з квоти європейських.

Фото - Антікор

Liked the article?
Help us be even more cool!