ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутат Верховної Ради назвав журналістів "тарганами"

26.03.2018, 11:46
Фото - скріншот з відео прес-служби фракції ББП у Верховній Раді

Народний депутат від фракції партії “Блок Петра Порошенка” Давид Макар'ян назвав журналістів "тарганами" і заявив, що цього тижня правоохоронці нададуть інформацію про причини самогубства героя-льотчика, в.о. директора аеропорту “Миколаїв” Владислава Волошина. Такий коментар нардеп дав прес-службі фракції БПП у Верховній Раді України, повідомляє НікВесті.

“Журналісти повинні займатися журналістикою, а не медіакілерством. Так вийшло, що в Миколаєві одне маловідоме інтернет-видання, три таргани, які там працюють, а не журналісти, почали через Миколаїв поширювати інформацію, що довів до самогубства народного героя губернатор Миколаївської області Олексій Савченко”, - заявив Давид Макар'ян.

Він переконаний, що це не відповідає дійсності, зазначивши, що Генеральна прокуратура і Міністерство внутрішніх справ повинні провести розслідування і дати висновок про причини вчинку Владислава Волошина.

“Але, за великим рахунком, це не відповідає ніякій дійсності. Тому що я вважаю, що розслідування має вести Генпрокуратура і Міністерство внутрішніх справ, і потім дати висновок свій, через що це сталося і які є версії. А завчасно ми зараз бачимо, що на національному рівні багато телеканалів, багато діячів почали на цьому піаритися, на горі чужому, на смерті, і звинувачувати в цьому губернатора, зводячи свої якісь рахунки. Політики намагаються наростити собі бали, що Олексій Савченко причетний до смерті народного героя. Непроста ситуація склалася, на превеликий жаль. Але найближчим часом Генеральна прокуратура і Міністерство внутрішніх справ, нам обіцяли наступного тижня, вже дадуть відповідь з приводу того, які причини сприяли тому, що сталася така трагедія і Владислав Волошин застрелився”, - сказав Давид Макар'ян.

Як нагадує видання, раніше голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко заявив, що готовий передати інформацію, яка може допомогти в розслідуванні смерті Волошина.

Нагадаємо, 18 березня у Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП “Миколаївський міжнародний аеропорт” Владислав Волошин.

Він не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам "швидкої" причини свого вчинку, хоча на момент їх приїзду був живим.

Але є переписка з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту і заявляв про намір вчинити самогубство. Цю переписку досліджує поліція.

Факт вживання певних заходів для усунення можливих корупційних ризиків при здійсненні закупівель у “Миколаївському аеропорту” підтвердили в НАБУ.

Співробітниця “Миколаївського аеропорту” Аліна Коротич заявила, що на Волошина тиснули посадовці облдержадміністрації на чолі з губернатором Олексієм Савченком.

Слідство у справі загибелі Владислава Волошина розпочало  кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального кодексу  України ("Доведення до самогубства").

Liked the article?
Help us be even more cool!