ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутат Ради Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, ходив на телеефіри

18.03.2020, 16:40
Фото – скриншот з відео 5 каналу
Фото – скриншот з відео 5 каналу

Народний депутат групи "Довіра" Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, 13 березня ходив на ефір програми продакшену "Ера-медіа" "Доброго ранку, країно", яка виходить на "UA:Першому".

Про це повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у фейсбуку, передає "Детектор медіа".

Також Шахов 12 березня ходив на ефір програми "ІнфоВечір" на 5 каналі, повідомив аналітик руху "Чесно" Ігор Фещенко.

Раніше Сергій Шахов розповів, що 15 березня в нього піднялася температура, після цього він зробив тест на коронавірус; 18 березня лікарі підтвердили в нього COVID-19.

Фото - фейсбук Marina Daniluk-Yarmolaeva

За даними Міністерства охорони здоров’я, коронавірус може поширюватися за 24–48 годин до появи симптомів. Йдеться про вірус SARS-CoV-2, який спричиняє гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Нагадаємо, 18 березня народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію COVID-19. Водночас він уточнив, що ще не отримав офіційних документів, які б це підтверджували. 

Зі свого боку пресслужба Верховної Ради повідомила, що нардеп був відсутній на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні парламенту 17 березня. Попри це Міністерство охорони здоров’я України повідомило, що медики проводять усі необхідні дослідження та епідемічне розслідування. Зокрема, встановлюють всіх осіб, які контактували із Шаховим, для проведення необхідних тестів.

Народний депутат від політичної партії "Голос" Ярослав Юрчишин повідомив, що був на ефірах із Сергієм Шаховим 12 та 13 березня і після інформації про діагноз діагноз колеги самоізолювався. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуку.

"Я був в ефірах з паном Сергієм Шаховим 12 та 13 березня. Після того як Сергій безвідповідально з'їздив за кордон та ще більш безвідповідально ходив на ефіри. Ну але колег не обирають, обираєте їх ви, шановні виборці.

Після отримання інформації про діагноз пана Сергія я одразу ж перейшов у режим добровільної самоізоляції. Відповідно до рекомендацій ВООЗ, МОЗ та колеги Olga Stefanyshyna буду в ній до 23.03, тобто час за який вірус може виявитися. Готовий до будь-яких інших дій, які гарантуватимуть безпеку оточуючим", – написав він.

Водночас Юрчишин уточнив, що почувається добре і симптомів у нього немає.

Liked the article?
Help us be even more cool!