ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутат "Народного фронту" передумав судитися з "Новим временем"

17.04.2015, 11:32

Народний депутат від “Народного Фронту” Остап Семерак відкликає позов до видання “Новое время”. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив головред “Нового времени” Виталій Сич.

“Днями я повідомив, що член фракції “Народний Фронт” Остап Семерак подав до суду на нас і екс-міністра АПК Ігор Швайка. Сьогодні (16 квітня - ред.) я дізнався, що Семерак вибачився перед НВ, позов до редакції буде відкликаний, це була помилка його помічника, залишається позов до Швайка”, - написав Сич, додавши, що претензій до Семерака редакція не має тому питання - закрито.

Як повідомляв ІМІ, народний депутат від фракції “Народний Фронт” Остап Семерак подав до суду на видання “Новое время” з вимогою спростувати сайтом і журналом, на його думку, недостовірну інформацію про нього і виплатити йому компенсацію в розмірі 50 тис грн. Подав до суду Семерак через опубліковане інтерв'ю екс-міністра АПК Ігоря Швайки, який звинуватив Семерака в корупції. Швайка стверджував, що Семерак блокував держконтракти на поставку зерна в Бангладеш в розмірі 500 тис тонн, наполягаючи на участі в схемах експорту посередників.

Liked the article?
Help us be even more cool!