ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутат Кличка нахамив журналістам, сказавши, що вони "ніхто і звати їх ніяк". Мер змусив депутата вибачитися

04.03.2015, 13:56

Сьогодні у Києві депутат Київради від фракції "УДАР-Солідарність" Владислав Турець нахамив представникам ЗМІ у будівлі Київради. Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв провести роботу з депутатами міськради і роз'яснити їм, що необхідно з повагою ставитися одне до одного і до журналістів. Про це він заявив представникам ЗМІ на брифінгу, коментуючи вранішній інцидент у будівлі Київради, повідомляє Укрінформ.

Інцидент стався вранці біля ліфту на першому поверсі. Владислав Турець не зміг потрапити у ліфт за живою чергою, оскільки туди увійшли деякі представники ЗМІ. Після цього роздратований депутат заявив представникам ЗМІ, що вони - "ніхто і звати їх ніяк, і що у ліфті повинні їздити депутати".

Дізнавшись про інцидент, Кличко повернувся до сесійної зали та особисто привів до представників ЗМІ Турця, щоб той вибачився.

Депутат перепросив за свою поведінку, пояснивши, що дуже поспішав на роботу і тому був роздратований. “Я хотів би публічно вибачитися перед вами особисто”, - сказав Турець.

Під час брифінгу Кличко заявив, що він особисто проведе додаткову роботу з депутатським корпусом. “І якщо хтось умисно чи неумисно образив журналістів, то я приношу вибачення за це. Я особисто буду спілкуватися і вимагати, щоб були нормальні людські відносини у цій будівлі і взагалі у нашому місті”, - сказав мер.

Фракція "УДАР-Солідарність" обіцяє розглянути цей випадок на своєму засіданні.

Liked the article?
Help us be even more cool!