ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов: Маємо пам’ятати завжди – не боятися ніколи і нікого

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував своє звільнення з посади. У ньому він подякував президентові "за можливість бути причетним до написання Великої Історії в момент найбільшого випробування і найбільшого піднесення".

"Як би важко не було, якою б безпросвітною не здавалася ситуація, ми працювали і будемо надалі працювати для України і задля України, вірили і віримо в нашу Перемогу! Головне, що ми маємо пам’ятати завжди і що я завжди сповідував, – не боятися, ніколи і нікого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України!" – написав Данілов.

Щодо ворога Данілов зазначив:

"Російська потвора буде знищена, химерне створіння сконає і згине в мороці історії – і зробить це український воїн, за плечима якого стоїть наша історія, наша доля і наша місія – "бути мечем у темряві, дозорним на Стіні; щитом, що охороняє царство людей".

Данілов не повідомив про своє потенційне подальше призначення.

Як повідомляв ІМІ, Президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України та призначив на неї Олександра Литвиненка, звільнивши його з посади голови Служби зовнішньої розвідки України.

Олексій Данілов обіймав посаду секретаря РНБО з 3 жовтня 2019 року, коли був призначений Володимиром Зеленським.

Liked the article?
Help us be even more cool!