ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дані краматорського журналіста розмістили на сайті сепаратистів

27.12.2016, 12:57

Дані краматорського журналіста зі Східного проекту Романа Кошмала розмістили на сайті сепаратистів “Трибунал. Возмездие настанет”. Про це Роман повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

В коментарі представниці ІМІ у Донецькій області Роман дивується, що цей сайт досі не заблоковано.

“Я два роки моніторив цей сайт, дивився, чи не з’явилися журналісти з Краматорська, і от нарешті дочекався, друзі надіслали мені посилання. Чесно - я зрадів, це для мене визнання, це означає, що я все роблю правильно!” - розповів журналіст.

За його словами, це значить, що ці люди слідкують за діяльністю журналістів, читають та моніторять новини та аналітичні матеріали українських ЗМІ.

“Дивно, що цей сайт досі не заблоковано, але це вже питання до СБУ. Бо і самі працівники Служби безпеки давно вже в “чорних списках” “Трибуналу”, - зауважив він.  

Особистих повідомлень Романові збирачі інформації не дописували та ніяк до нього не зверталися. “Чи ведуть вони свою діяльність, користуючись допомогою місцевих краматорчан, невідомо, але, звісно, - робить припущення Роман, - не виключено і таке”.

Також Роман додав, що не збирається лякатися або якось змінювати вектор своєї праці. “Дякувати нашій поліції та військовим, адже ми відчуваємо себе під захистом, гадаю можна нічого не боятися, та інформація на “Трибуналі” так і залишиться інформацією. І ще я задоволений, бо вони обрали дуже гарну фотографію!”, - сказав журналіст.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні персональні дані трьох співробітників Донецької регіональної дирекції Національної телекомпанії України розмістили на сайті сепаратистів “Трибунал. Возмездие настанет”. Зокрема, розміщені особисті фотографії співробітників, а також копії їхніх службових посвідчень.

Фото з Фейсбук Романа Кошмала

Liked the article?
Help us be even more cool!