ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"DancingLashaTumbai" поступилася «талановитій чувисі» на «Євробаченні-2007»

14.05.2007, 01:53

В ніч з суботи на неділю Вєрка Сердючка вибила собі срібло на "Євробаченні-2007». Її "DancingLashaTumbai" отримала 235 балів під час голосування.

Україна, коли дізналася про учасника, який поїде на Євробачення 2007 була дуже здивована. Думки, з цього приводу, дуже розділилися, одні пропонували викинути Сердючку з усіх радіоефірів, інші - палили опудало «зірки» на площі. Але байдужими до цієї події залишився мало хто. Що ж, поки України вирішувала чи гарний вибір вона зробила, Європа потроху шаленіла від неординарності нашої представниці.

Попри всі скандали пов’язанні з поїздкою Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на «Євробачення - 2007», Вєрка все ж таки вразила Європу.

Стрибки з другого на перше місце, під час голосування, змусили прискорено битися серця українців і у цей час мало хто залишився байдужим до цієї події.

В ніч з суботи на неділю Вєрка Сердючка вибила собі срібло на "Євробаченні-2007». Її "DancingLashaTumbai" отримала 235 балів під час голосування.

Як зазначила Ірина Білик, гість Євробачення, «друге місце – це не десяте і не двадцяте. І що це навіть краще, бо до тих, хто посідає друге місце прикуто більше уваги, тому що вони зовсім трошки недобрали балів до першого місця».

Переможницею ж пісенного євро-конкурсу стала 23-річна дівчина з Сербії. Вона набрала 268 балів.

Що найцікавіше, Україні давали бали всі країни. Крім однієї – Албанія виділилася і не дала Вірці жодного балу. Між тим найвищий бал - 12 - українцям дали Андора, Польща, Латвія, Португалія та Чехія.

При цьому поляки виконали свою обіцянку голосувати за Україну на всі 100. А от Туреччина підкачала і дала Сердючці всього лише 3 бали.

В першу п‘ятірку "Євробачення-2007" увійшли Росія, яка посіла третє місце з 207 балами, Туреччина (163) та Болгарія (157), яка опинилася на п‘ятій позиції. Для Білорусі цей рік також став проривним, Діма Колдун став шостим і отримав 145 балів.

Водночас українці у ході голосування віддала 8 балів дебютанту "Євробачення" Грузії і Софіко, 10 – Росії у вигляді групи "Серебро" та 12 – Білорусі у лиці підопічного Кіркорова Діми Колдуна.

"Сербія це дуже талановита чувіха…", – сказала в запалі радості від результатів Сердючка.

 У іншому інтерв’ю Вєра заявила, що дуже рада, що саме сербка посіла перше місце, і вона особисто за неї вболівала. Хоча сподівалася, що вона буде першою, а сербка другою.

По поверненню додому Вєрку зустрічав натовп шанувальників з прапорами та скандуваннями на честь «зірки», хоч втомлений Андрій Данилко повернувся не в образі Сердюки, а звичайному спортивному одязі.

За його словами, другим місцем на конкурсі він задоволений. Після Фінляндії в нього залишилися тільки теплі емоції. Він зізнається, що на таку увагу фінів, журналістів і просто шанувальників не сподівався: "Вєрчину жартівливу пісню крутили всюди, а під час виступу зал підспівав і пританцьовував".

Під час прямого включення після оголошення результатів, Вєрка Сердючка зазначила, що для неї, як для непрофесійної співачки посісти друге місце це велике досягнення.

Андрій Данилко повідомив журналістам про те, що його привітав Президент України: сім’я Ющенка подарувала ікону.

Цікаво й те, що Вєрка Сердючка отримала звання місс Євробачення-2007. Це вже Європа довела нам, що мають гарне почуття гумору.

Що ж Україна продовжує тримати марку і ще раз довела, що десятка найкращих нам забезпечена. І цього разу українська представниця показала, що Україна не тільки співоча країна, а ще й вміє влаштовувати гарне шоу.

Юлія Мадяр, ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!