ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Cosmopolitan Ukraine звільнив через скандальний пост заступницю головреда Пліхіну

05.12.2019, 12:36
Фото - фейсбук Евгенії Пліхіної
Фото - фейсбук Евгенії Пліхіної

Видання Cosmopolitan Ukraine звільнило заступницю головного редактора Євгенію Пліхіну через її допис у фейсбуці про загиблого Героя України - бійця “Альфи” ЗСУ Дениса Волочаєва.

Про це йдеться в офіційній заяві Cosmopolitan Ukraine за підписом головної редакторки журналу Олександри Буринської, оприлюдненій 5 грудня на сторінці видання у фейсбук.

У редакції назвали вчинок Пліхіної “неприпустимим” та вибачилися за її текст, опублікований на її особистій сторінці у фейсбуці.

“Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже шкодуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думки. З огляду на ситуацію, що склалася, з 5 грудня 2019 року наше видання припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan”, - йдеться у заяві.

У редакції наголосили, що бренд Cosmopolitan “беззастережно знаходиться на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності і суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і шанує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє”.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року заступниця головного редактора журналу Cosmopolitan Україна Євгенія Пліхіна опублікувала скандальний допис на своїй сторінці в Facebook про церемонію прощання із загиблим бійцем “Альфи” СБУ, якого Президент України посмертно нагородив високим званням Героя України.

Liked the article?
Help us be even more cool!