ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

CNN звільнив ведучого за допомогу брату, якого обвинувачують у сексуальних домаганнях

06.12.2021, 10:40
Фото – globallookpress.com
Фото – globallookpress.com

Американський телеканал CNN звільнив популярного телеведучого Кріса Куомо. Він допомагав своєму брату Ендрю Куомо, ексгубернатору штату Нью-Йорк, у період розслідування справи про сексуальні домагання, в чому обвинувачують колишнього політика.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на повідомлення CNN.

“Ми найняли поважну юридичну фірму для проведення розслідування (внутрішнього. – Ред.) та звільнили його”, – повідомив телеканал.

51-річний Кріс Куомо працював на CNN із 2013 року, а з 2017-го вів на каналі одну з найпопулярніших авторських програм, яка виходила у вечірній прайм-тайм. До CNN він співпрацював як кореспондент і ведучий з іншими провідним американськими каналами – Fox News, ABC, NBC.

Генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс раніше подала документи, згідно з якими Кріс Куомо використовував свої журналістські зв'язки, щоб допомогти команді юристів, які представляли інтереси брата.

Користуючись своїми джерелами, він намагався вивідати інформацію про те, хто обвинувачував його брата, і активно брав участь у напрацюванні тактики захисту на ці обвинувачення.

Кріс Куомо написав у твіттері, де в нього понад 2 мільйони підписників, що не таким він уявляв своє прощання із CNN, і додав, що сумуватиме за людьми, разом з якими “виконував справді важливу роботу”.

На початку року кілька жінок, зокрема підлеглих, звинуватили Ендрю Куомо в сексуальних домаганнях чи неналежній поведінці сексуального характеру.

Під час розслідування допитали майже 200 людей, зокрема співробітниць Куомо і жінок, які раніше на нього скаржились. Було вивчено десятки тисяч документів, фото і текстових повідомлень.

“У результаті незалежне розслідування дійшло  висновку, що губернатор Нью-Йорка домагався багатьох жінок і, отже, порушив федеральні закони та закони штату”, – заявила на початку серпня генпрокурорка Нью-Йорка Летиція Джеймс.

За її словами, Куомо торкався жінок без їхньої згоди та схвалення, а також дозволяв собі численні образливі коментарі.

Президент Джо Байден, коментуючи висновки розслідування, заявив, що його однопартійцю Куомо варто піти зі своєї посади.

Сам Куомо категорично заперечував обвинувачення в домаганнях, однак у серпні пішов з посади.

Liked the article?
Help us be even more cool!