ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

CNN показала, як її команда ховається від ракет на кордоні Ізраїлю та Гази

10.10.2023, 12:00
Фото – CNN
Фото – CNN

Міжнародній кореспондентці CNN Клариссі Уорд і її команді довелося ховатися від ракет поблизу кордону Ізраїля та Гази.

Відповідне відео є на сайті CNN.

“Перепрошую за дещо незграбну позу, але тут щойно пролунав масовий залп ракет досить близько до нас, тож нам довелося сховатися біля дороги. Ми всього за п'ять хвилин, Газа в тому напрямку, в небі чути багато літаків, і ми також чули, як “Залізний купол” перехоплює низку ракет, які просвистіли над нашими головами й вибухнули з того боку, неподалік звідси”, – говорить у кадрі Кларисса Уорд.

За її словами, разом з командою вони приїхали до точки, з якої почалася “кривава операція”. Саме туди бойовики ХАМАС приїхали на пікапі, прорвали стіну на кордоні й фактично проїхалися цим відрізком дороги, обстрілюючи все на своєму шляху.

“Ось, я навіть підібрала уламок перед тим, як усе сталося й нам довелося ховатися в кюветі, але важка зброя… До речі, ми вже можемо вилізати… Куди ми їхали? Перепрошую, секунду. Гаразд, тепер я можу показати вам краєвид. Ось сюди спершу приїхали бойовики, відкрили вогонь по всіх цих машинах, он там дитячий візок, перекинутий на бік”, – описала Кларисса те, що бачила навколо.

Вона наголосила, що в тій місцевості багато загиблих, можна побачити масштаб пошкодження цих машин: велика їхня кількість вибухнула від сили боєприпасів, які в них влучали.

“І просто зараз узяли на буксир той самий пікап, на якому приїхали ті бойовики ХАМАС. Був певний спротив (на лобовому вікні є кілька слідів куль), тож вони зупинили машину, вийшли з неї й почали стріляти. Вважається, що звідси також узято багато заручників. Вони просто вистрибнули з цієї автівки й почали хапати людей і тягти їх назад на той бік кордону”, – додала журналістка.

Нагадаємо, 7 жовтня Ізраїль зазнав масованих ракетних ударів з боку сектору Газа. Терористи ХАМАС зайшли на територію країни, є повідомлення про захоплення заручників. За даними на ранок 9 жовтня, вбито не менш ніж 700 громадян Ізраїлю, поранено понад дві тисячі. У Палестині, за даними Al Jazeera, загинуло понад 400 людей.

Ізраїльська армія завдає авіаударів у відповідь по сектору Газа. Країна оголосила стан війни.

Марія Ігнатьєва, Валентина Троян

Liked the article?
Help us be even more cool!