ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Clubhouse відмовився від системи запрошень

22.07.2021, 13:30
Фото – NURPHOTO / ВВС
Фото – NURPHOTO / ВВС

Засновники голосової соцмережі Clubhouse Пол Девісон і Рохан Сет оголосили, що тепер соцмережа відкрита для реєстрації нових користувачів без системи запрошень.

Про це йдеться в офіційному блозі компанії, повідомляє “Економічна правда”.

“Близько року тому ми опублікували свій перший допис у блозі. Через дванадцять зовсім не нудних місяців ми раді повідомити, що Clubhouse уже вийшов з бета-версії, відкритий для всіх і готовий розпочати наступний етап.

Це означає, що ми видалили нашу систему списків очікування”, – йдеться в повідомленні засновників Clubhouse.

“Ми завжди хотіли, щоб соцмережа була відкрита. Кожна людина у світі має мати доступ до змістовних розмов. А кращі кімнати – це ті, де ви зустрічаєтеся з людьми далеко за межами вашого кола спілкування, з дуже різними поглядами й життєвим досвідом, які змінюють ваш погляд на світ”, – додали вони.

Пол Девісон і Рохан Сет пояснили систему запрошень і листів очікування тим, що необхідно було розмірено виростити Clubhouse, зберігши під час масштабування “важливі речі”.

“Система інвайтів була важливою частиною нашої ранньої історії”, – сказали вони.

Як пише The Verge з посиланням на представника Clubhouse, у списку очікування перебуває близько 10 млн осіб. Пізніше вони будуть додані в застосунок, але можуть перереєструватись і самостійно.

Liked the article?
Help us be even more cool!