ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чотирьом мовникам дозволили мовити в зоні АТО

30.03.2017, 15:44

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 30 березня надала дозвіл на тимчасове мовлення на території проведення АТО чотирьом мовникам. Про це повідомляється на сайті Нацради.

Зокрема, дозвіл надано Національній суспільній телерадіокомпанії України, ТОВ “ТРК “Галичина”, м. Львів, ТОВ “Інформаційне агентство “ПравдаТут”, м. Вишневе Київської області, ТОВ “Комунікаційне агентство “Сума технологій”, м. Харків.

Водночас регулятор задовольнив клопотання ТОВ “ТРК “Праймедіа”, м. Львів щодо відмови від тимчасового мовлення з використанням частот у Костянтинівці та Волновасі Донецької області.

Другий канал Українського радіо – “Радіо Промінь” мовитиме на частоті 103,1 МГц у м. Костянтинівці Донецької області, “ТРК Галичина” на частоті 96,5 МГц у м. Волновасі Донецької області, а ТОВ “Комунікаційне агентство “Сума технологій”, яке транслюватиме програми “Армія ФМ”, на частоті 98,5 МГц у м. Щасті Луганської області.

Також на 22 телевізійному каналі в м. Волновасі Донецької області виходитимуть передачі телеканалу “ПравдаТут”. Мовлення відбуватиметься у цифровому стандарті DVB-T.

Нині на цьому телевізійному каналі також транслюються передачі 1+1, “Донбас”, 5 канал, “ДоТеБе”, UA:Перший.

Liked the article?
Help us be even more cool!