ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чорноморська ТРК зазнала кібератаки

05.08.2019, 10:17

Чорноморська телерадіокомпанія зазнала 3 серпня увечері кібератаки на ефірний сервер компанії. Про це повідомляється на сайті телерадіокомпанії.

“Очевидно, атака мала певний підготовчий період, оскільки одномоментно були виведені з ладу всі ключові елементи управління ефіром, також як і всі резервні копії та запасні інструменти”, - повідомили в компанії. 

Як зазначили в ТРК, це призвело до серйозного збою роботи, і тепер ефір може бути недоступний до 8 серпня.

“Ми пов'язуємо атаку, що сталася, з професійною діяльністю телерадіокомпанії, у тому числі висвітленні теми російсько-української війни, і вибудовуванні мосту через створену російською пропагандою ментальну прірву між громадянами України – жителями Криму, Донбасу і вільною частиною країни”, – розповів президент Чорноморської телерадіокомпанії Євген Каленський.

Як нагадує Крим.Реалії, Чорноморська телерадіокомпанія була створена в грудні 1993 року, здійснювала мовлення в Криму на ефірних аналогових частотах (сьогодні на них мовить російський державний телеканал “Россия 24”). Після анексії Криму Росією переїхала до Києва, звідки веде супутникове мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!