ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецький телеканал "ТВА" заявив про DDoS-атаку на свій сайт

16.08.2018, 13:00

Чернівецький телеканал "ТВА" заявив про DDoS-атаку, яка здійснюється зранку 16 серпня на сайт телекомпанії. Про це повідомляється на сторінці телеканалу у Facebook, інформує “Молодий буковинець”.

“Сьогодні з 10:00 на сервер, що обслуговує сайт TVA.UA ведеться потужна DDoS-атака. Ми просимо вибачення у користувачів за тимчасові незручності. Наші фахівці займаються цією проблемою, і вже найближчим часом доступ до сайту телеканалу ТВА буде відновлено”, – йдеться в повідомленні.

Директор телеканалу Вадим Пелех у коментарі виданню повідомив, що ТВА готує заяву до поліції з приводу кіберзлочину.

У коментарі ІМІ Вадим Пелех повідомив, що станом на 13:30 атака на сайт ще триває, проте фахівці кажуть, що за кілька годин роботу сайту відновлять.

Він пов’язує DDoS-атаку з критичними матеріалами про депутатів, які проголосували за відставку міського голови.

“З чим пов’язую… Я думаю, що це ланки одного ланцюга. У нас же ж відставили мера, і ми розповідаємо у своїх сюжетах, хто ці 29 депутатів, які проголосували за це. І нагадуємо, от буквально вчора у нас вийшла програма, яка розповідає, хто стоїть за скиненням мера, і провели паралелі зі скиненням мера у 2011 році. І тоді, і зараз ми нагадали, що це одні й ті ж самі люди”, - розповів Вадим Пелех.

Також він повідомив, що редакція звернулася в кіберполіцію, “зараз вони працюють з нашими адмінами”.

Liked the article?
Help us be even more cool!