ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецька газета "Час" виграла суд у місцевого Опоблоку

07.05.2018, 16:06

Шевченківський районний суд м. Чернівці відмовив у задоволенні позову про захист честі та гідності, ділової репутації депутатів Чернівецької обласної ради та голові міської організації від Опозиційного блоку Руслану Тулику проти газети “Час” з вимогою спростувати та визнати недостовірною інформацію, яка була опублікована у виданні. Таке рішення суд ухвалив 7 травня, повідомила ІМІ активістка Надія Вірна.

За її словами, заявники в суд не прийшли. Повний текст рішення суд має оприлюднити 17 травня.

Як повідомляв ІМІ, улітку 2017 року депутати Чернівецької обласної ради та голова міської організації від Опозиційного блоку подали позов проти газети “Час” із вимогою спростувати та визнати недостовірною інформацію, яка була опублікована у виданні. Мова йшла про статтю доньки шеф-редактора видання та депутатки Чернівецької обласної ради Ольги Кобевко “Реваншу регіоналів на Буковині не буде”, яка була опублікована в травні 2017 року. Як повідомила телеканалу "ТВА" Ольга Кобевко, позов стосується її виступу на сесії.

Керівник міського партійного осередку Опоблоку, позивач Руслан Тулик зауважив на сайті телеканалу "ТВА", що на нього зводять наклепи.

Liked the article?
Help us be even more cool!