ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецька газета “Час” виграла апеляційний суд у місцевого Опоблоку

21.08.2018, 12:16
Фото - molbuk.ua

У Чернівцях апеляційний суд області відмовив у задоволенні позову політичної партії “Опозиційний блок” до газети “Час”. Таке рішення суд ухвалив 20 серпня, повідомив шеф-редактор газети “Час” Петро Кобевко, інформує “Молодий буковинець”.

За словами Кобевка, наприкінці судового слухання суддя оголосив рішення – відмовити політичній партії “Опозиційний блок” у задоволенні її вимог щодо спростування інформації, поширеної газетою “Час” у публікації “Реваншу регіоналів на Буковині не буде”.

При цьому, зауважив Кобевко, жоден з представників сторони позивача не з’явився на судове засідання.

Як повідомляв ІМІ, 7 травня Шевченківський районний суд Чернівців відмовив у задоволенні позову про захист честі та гідності, ділової репутації депутатів Чернівецької обласної ради та голові міської організації від Опозиційного блоку Руслану Тулику проти газети “Час” з вимогою спростувати та визнати недостовірною інформацію, яка була опублікована у виданні.

Улітку 2017 року депутати Чернівецької обласної ради та голова міської організації від Опозиційного блоку подали позов проти газети “Час” із вимогою спростувати та визнати недостовірною інформацію, яка була опублікована у виданні.

Йшлося про статтю доньки шеф-редактора видання та депутатки Чернівецької обласної ради Ольги Кобевко “Реваншу регіоналів на Буковині не буде”, яка була опублікована в травні 2017 року. Як повідомила телеканалу “ТВА” Ольга Кобевко, позов стосується її виступу на сесії.

Керівник міського партійного осередку Опоблоку, позивач Руслан Тулик зауважив на сайті телеканалу “ТВА”, що на нього зводять наклепи.

Liked the article?
Help us be even more cool!