ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернігівська НСЖУ стурбована, що керівника комунальної газети "Наш край" хочуть змінити перед виборами

20.06.2012, 03:57

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України звертається з проханням до засновників комунальної газети “Наш край” – Чернігівської районної ради та Чернігівської районної державної адміністрації – при вирішенні питання про призначення редактора газети врахувати думку третього засновника газети – трудового колективу редакції. Про це йдеться у заяві спілці, що опубліковав “Чернігівський монітор”.

Чернігівська обласна організація НСЖУ стурбована тим, що засновники газети мають намір призначити нового керівника газети напередодні виборів.

“Обласна організація спілки журналістів занепокоєна, чому питання про заміну редактора постало напередодні виборів. Зараз виконуючим обов’язки редактора “Нашого краю” є Любов Потапенко, яка більше 25 років працює в журналістиці та має необхідний управлінській та журналістський досвід для посади редактора газети. Важливо, що кандидатуру Любові Потапенко на посаду керівника друкованого ЗМІ підтримує колектив газети”, - йдеться у заяві спілки.

Також спілка розраховує, що при призначенні редактора засновники керуватимуться професійними якостями претендентів.

Нагадаємо, колектив комунального підприємства "Редакція чернігівської районної газети "Наш Край" вважає "несправедливим і непослідовним наміром" засновника підприємства призначити на посаду керівника газети сторонню людину, яка не має “ні журналістської освіти (за освітою вчитель математики), ні досвіду роботи на керівних посадах, не володіє державною мовою в обсязі, який вимагає посада редактора друкованого засобу масової інформації”.

Liked the article?
Help us be even more cool!