ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через цензуру керівники кримськотатарських програм на ДТРК "Крим" пішли у відпустку

24.04.2014, 11:56

Директор ТО кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Сеітіслям Кішвеєв і головний редактор цього ТО Шевкет Ганієв з 21 квітня пішли у двотижневу відпустку. Про це розповів Кішвеєв, пише “Телекритика”.

Він уточнив, що заяву на відпустку він написав за власним бажанням. «Стало дуже важко працювати через цензуру», - зауважив медійник.

Кішвеєв розповів, що поки редакція кримськотатарських програм працює у більш-менш звичному режимі, тільки їх програми стали ретельніше перевіряти.

«У нас виходять програми, новини. Зараз у нас стали ретельніше перевіряти те, що ми пускаємо в ефір. Ми і раніше перекладали російською наші програми, щоб їх могли перевірити, але зараз це робиться набагато прискіпливіше», - розповів директор ТО кримськотатарських програм.

На час відпустки обов'язки директора ТО кримськотатарських програм ДТРК «Крим»  виконуватиме  Сусанна Халілова, головного редактора цього ТО - Сусанна Мамбетова.

Нагадаємо, з 21 квітня в ефірі ДТРК «Крим» заборонили транслювати лідера кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафу Джемільова, голову Меджлісу Рефата Чубарова і членів Меджлісу кримськотатарського народу.

ДТРК "Крим" очолив керівник одеської партії "Русское единство" Борис Ємець.

Liked the article?
Help us be even more cool!