ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через TikTok можна буде подати відеорезюме

08.07.2021, 13:59
Фото: Alex Castro / The Verge
Фото: Alex Castro / The Verge

Соцмережа TikTok випробовує інструмент для подання заявок на роботу – TikTok Resumes, який дозволяє користувачам безпосередньо подавати свої відеорезюме до компаній. Як передає "Детектор медіа", про це пише The Verge.

Проєкт є тимчасовим, резюме можна буде подавати із 7 до 31 липня. Пілотна програма походить від вмісту, який органічно з’явився на платформі, наприклад #CareerTok, та власних ініціатив компанії щодо залучення студентів та інших молодих користувачів.

Для участі в проєкті зареєструвалися понад 30 компаній.

Користувачі мають можливість створити відеорезюме, опублікувати його в TikTok, а потім надіслати це відео рекрутерам через застосунок. Інструкційне відео для пілотної програми рекомендує заявникам не вносити особистої контактної інформації на кшталт електронної адреси до загальнодоступного відео.

Деякі з наявних на проєкті вакансій охоплюють безпосередньо створення вмісту для TikTok. Наприклад, Alo Yoga наймає менеджера соціальних медіа через TikTok Resumes, який розроблятиме стратегію TikTok для бренду та співпрацюватиме з лідерами думок. Інші шукають ведучих та продюсерів відео, які охоплюватимуть декілька платформ.

Нагадаємо, раніше TikTok випустив "Посібник наставника", який покликаний допомогти батькам зрозуміти всі тонкощі платформи.

Liked the article?
Help us be even more cool!