ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через спеку Google тимчасово вимкнув свої лондонські дата-центри

21.07.2022, 12:16
Фото – officesnapshots.com
Фото – officesnapshots.com

Через високу температуру повітря в Європі Google та Oracle були змушені тимчасово вимкнути свої лондонські дата-центри 19 липня. Про це повідомляє AIN.UA з посиланням на Bloomberg.

Обидві компанії пояснили, що проблема в системах охолодження, які не справлялися з високою температурою. Через відімкнення деякі сайти не працювали.

Згідно з інформацією на сайті Google Cloud, одна з лондонських будівель, де розміщені хмарні служби, зазнала “збою, пов’язаного з охолодженням”, вранці 19 липня. Щоб розв'язати проблему, компанія тимчасово зупинила послуги в частині цього регіону.

У компанії Oracle повідомили, що працюють над відновленням системи охолодження свого лондонського центру оброблення даних і вимкнули служби, щоб “запобігти неконтрольованим апаратним збоям”.

Цього ж дня, 19 липня, сервіс вебхостингу WordPress повідомив про проблеми в Європі через збої в Google: “Наша команда інженерів продовжуватиме тісно спілкуватися з командою Google Cloud, оскільки ми очікуємо повного відновлення після цього інциденту”.

Останні кілька днів країни Європи охопила рекордна спека. У Великій Британії 19 липня температура перевищила 40 градусів. Сотні людей уже загинули в Іспанії та Португалії на вихідних під час сильної спеки, яка досягла 47 градусів і спричинила лісові пожежі в сільській місцевості. Атомні електростанції у Франції також працювали зі зниженою потужністю через перегрів річкової води, яка використовується для охолодження.

Liked the article?
Help us be even more cool!