ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну на медіаринку є дефіцит професіоналів - головредка “Вільного радіо”

29.05.2023, 14:05
Фото - Вільне радіо
Фото - Вільне радіо

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну на медіаринку не відчувається дефіциту журналістів, втім, є дефіцит професіоналів.

Про це в інтерв'ю ІМІ розповіла головна редакторка релокованого з Бахмуту “Вільного радіо” Анна Сердюк.

“Сказати, що не вистачає кадрів на ринку, не можу. Коли ми шукали журналіста, то обирати доводилось серед дуже багатьох. Кидали свої резюме дуже багато людей, проходили тестове справді багато людей, але далеко не всі нам підійшли”, - пояснила Анна.

За її словами, це стало викликом для редакції, оскільки редакція потребувала людей, які розуміють специфіку регіону.

“Якщо раніше моїм кредо було більше про те, що я готова вчити і головне, щоб людина справді прагнула і хотіли вчитися і це було основний критерій, то зараз ресурсу на те, щоб когось вчити, у мене поки що не дуже є. І ми оберемо вже людей, які би могли зразу прийти і працювати. Це стало складно”, - пояснила головна редакторка.

Водночас вона зазначила, що їхня редакція задоволена новими співробітниками, які долучилися до команди за час полномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, як розповів в інтерв’ю ІМІ редактор проєкту антикорупційних розслідувань BIHUS.Info Максим Опанасенко, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну значно зменшилася кількість журналістів, які хочуть займатися розслідуваннями.

Liked the article?
Help us be even more cool!