ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Британський The Telegraph виплатить компенсацію українській тенісистці за шкоду репутації

21.06.2022, 17:02
Фото - telegraph.co.uk
Фото - telegraph.co.uk

Британська газета The Telegraph вибачилася перед українською тенісисткою Даяною Ястремською та її батьком за шкоду репутації, а також погодилася виплатити компенсацію. Відповідне вибачення опубліковано на сайті видання, повідомляє ZN.ua.

Так, британська газета у матеріалі від 14 травня 2021 року звинуватила Даяну Ястремську та її батька Олександра Ястремського у спробі приховати звинувачення у допінгу після позитивного тесту.

У червні минулого року Незалежний трибунал Міжнародної федерації тенісу після повного слухання виніс вердикт, що позитивний допінг-тест Ястремської у грудні 2020 року не є наслідком порушення чи її провиною, тож тенісистка уникла покарання.

У The Telegraph погодилися з цим висновком та зазначили, що спортсменка та її батько нічого не приховували.

“Ми вибачаємося перед пані Ястремською та її батьком і погодилися виплатити їм компенсацію за страждання та шкоду репутації, яку завдала наша стаття”, - написало видання.

Як зазначає ZN.ua, заборонений препарат местеролон міг потрапити в організм тенісистки внаслідок фізичного контакту з колишнім хлопцем, який приймав його. Сама Ястремська про це не знала.

Liked the article?
Help us be even more cool!