ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Броварський депутат подав до суду на газету міськради

13.04.2012, 01:57
Депутат броварської міської ради Павло Різаненко подав до суду на газету «Броварська панорама» з вимогою спростування недостовірних відомостей, повідомила ІМІ громадська організація «Громадський захист Київщини».

Різаненко вважає, що газета поширила про нього неправдиву інформацію і цим завдала шкоди його честі, гідності та діловій репутації.

Нагадаємо, 2 лютого 2012 року невідомі побили опозиційного депутата Броварської міської ради Павла Різаненка, в результаті чого він отримав тілесні ушкодження.

9 лютого газета «Броварська панорама» опублікувала статтю «Били чи не били?», в якій говорилося про те, що Різаненко сам інсценував напад на себе.

Попереднє засідання у справі мало відбутися 11 квітня, проте на нього не з’явилися представники відповідача, тому суд його переніс на 19 квітня.

Як зазначив представник позивача Олексій Скачко, відповідачеві було повідомлено про засідання рекомендованим листом зі зворотнім повідомленням. Але воно не надійшло, оскільки ніхто з газети просто не пішов на пошту й не забрав кореспонденцію.

«До них подзвонив суддя і повідомив, що розглядається справа. Це, фактично, є належним повідомленням, оскільки у нього на телефоні є диктофон, який фіксує дзвінки. Тобто, їх тепер повідомлено про час та місце розгляду, і вони вже можуть навіть не приходити. Можна розглядати й без них», - заявив юрист.

Газета “Броварська панорама” є виданням Броварської міської ради.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!