ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Британці поскаржились на Russia Today через "упереджене" висвітлення аварії "Боїнга"

24.07.2014, 10:30

Британський медіа-регулятор Ofcom розслідує скарги, які надійшли від глядачів, з приводу "упередженого" ??висвітлення аварії "Боїнгу" міжнародним каналом Russia Today, фінансованим урядом Росії, повідомляє ВВС.

В організації повідомили, що стосовно Russia Today надійшли чотири скарги, пов'язані з репортажами про збитий літак, три з яких були пов'язані з "упередженістю телеканалу" та одна з відеозйомкою жертв катастрофи.

Представники телеканалу із звинуваченнями не згодні. "Сумно, що засоби масової інформації в США і Великій Британії, які завжди пишалися тим, що ставлять непрості запитання своїм урядам з приводу внутрішньої політики, у цій ситуації легко прийняли "партійну лінію" Держдепу і МЗС, не вимагаючи жодних підтверджень", - заявили у відповідь представники телеканалу в коментарі порталу Buzzfeed.

Нагадаємо, минулого тижня кореспондент телеканалу Russia Today в Лондоні Сара Ферт звільнилася через незгоду з освітленням авіакатастрофи малайзійського літака.

"Я звільнилася з RT сьогодні. Я дуже поважаю багатьох в команді, але я за правду", - написала Сара Ферт на своїй сторінці в Twitter.

Пізніше Ферт сказала, що редакція "нехтувала фактами" і відверто звинувачувала українську сторону у катастрофі.

У Ofcom поки не змогли сказати, коли зможуть прийняти рішення щодо телеканалу, оскільки їм необхідно продивитись всі матеріали RT про катастрофу "Боїнга".

Liked the article?
Help us be even more cool!