ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бойовики викрали у Донецьку волонтерів, серед них - журналіст "Дзеркала тижня" Євген Шибалов

06.01.2015, 12:11

5 січня у центрі Донецька бойовики "ДНР" викрали волонтерів організації "Відповідальні громадяни". Серед викрадених - журналіст "Дзеркала Тижня. Україна" Євген Шибалов. Про це повідомила представник організації Марина Черенкова в групі "Відповідальні громадяни" у Facebook, повідомляє "Дзеркало Тижня".

Як пише видання, факт викрадення також підтвердив на своїй сторінці у соцмережі інший активіст організації - Енріке Менендес.

"Наші волонтери займалися розвантаженням ковдр від "Лікарів без кордонів" і вже роз'їжджалися в 20.30 по домівках. Їх затримали на Золотому Кільці. Брати Шибалови: Євген і Дмитро, Данило Антончик і Оксана Єфремова зараз знаходяться невідомо де", - написала Черенкова ввечері 5 січня в групі організації "Відповідальні громадяни".

Вона також висловила сподівання, що серед тих, хто прочитає повідомлення, знайдуться ті, хто передасть рід їх діяльності бойовикам "ДНР" і посприяє звільненню активістів.

Ініціативна група жителів Донбасу "Відповідальні громадяни" була створена 10 червня 2014 року. До неї увійшли люди, які прийняли для себе принципове рішення залишатися в Донецьку для того, щоб допомагати мирним жителям і соціально незахищеним верствам населення, що пострадали від бойових дій, повідомляється на офіційній сторінці організації.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня 2014 року у Донецьку проросійські активісти розбили голову журналісту газети “Дзеркало тижня” Євгену Шибалову під час мітингу за єдність України.

Фото з dn.vgorode.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!