ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бойовики ЛНР пообіцяли відпустити Станко та Безкоровайного

02.07.2014, 15:55

У керівництві самопроголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР) обіцяли відпустити затриманих журналістів Громадського ТБ після звернення керівників трьох загальнофедеральних російських телеканалів. Про це заявив 2 липня Інтерфаксу так званий прем'єр-міністр ЛНР Василь Нікітін.

"Ми їх, звичайно, випустимо. Вони нам не потрібні. Але їм доведеться поїхати додому, оскільки на території ЛНР ці журналісти працювали без акредитації", - заявив вын.

Також Нікітін зазначив, що до всіх журналістів, які працюють у ЛНР, пред'являються єдині вимоги: оформити акредитацію і використовувати засоби індивідуального захисту.

У середу, 2 липня, керівники Першого каналу, ВГТРК і НТВ Костянтин Ернст, Олег Добродєєв і Володимир Кулістіков звернулися до глави ЛНР Валерія Болотова з проханням посприяти у звільненні журналістів Громадьского ТБ.

Нагадаэмо, журналіст Громадського ТБ Анастасія Станко та оператор Ілля Безкоровайний були захопленні в полон увечері 30 червня сепаратистами самопроголошеної ЛНР. За повідомленнями ЗМІ, їх утримують у Луганську.

Їх звинувачують у шпигунстві на користь української армії.

Президент України Петро Порошенко доручив зробити все необхідне для якнайшвидшого звільнення заручників-журналістів Громадського ТБ Анастасії Станко та Іллі Безкоровайного.

Liked the article?
Help us be even more cool!