ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Богдан Дубневич звинуватив журналістів у "замовності" матеріалу, який ще не опублікували

01.06.2021, 12:36
Фото – скріншот з відео Богдана Дубневича
Фото – скріншот з відео Богдана Дубневича

Очільник Солонківської сільської територіальної громади Богдан Дубневич опублікував у соцмережі відеоінтерв'ю з редакторкою видання “Наші гроші. Львів” Наталією Онисько. Посадовець звинувачує журналістів у викривленні та недостовірності інформації в матеріалі, який ще не опублікували. 

Як розповіла представниці ІМІ у Львівській області редакторка “Наші гроші. Львів” Наталія Онисько, вона ще минулого тижня зателефонувала до Богдана Дубневича, щоб домовитися про коментар до матеріалу, який готує. У публікації журналістка згадуватиме Дубневича, а отже хотіла надати йому право на відповідь. 

“Він сказав, що це можливо тільки в понеділок, він матиме час. Але для цього йому потрібно мати запит. Я уточнила, що хочу інтерв'ю коротке, але не відповідь на запит. Він сказав, що це його вимога, має бути запит. Зрештою, це не є великою таємницею, щоб пояснити йому, про що питатиму. Це трохи дивна вимога, але не бачу великих проблем. Якщо людина вважає, що їй треба запит, я надіслала на бланку “Наших грошей”, – розповіла Наталія Онисько. 

Розмова відбулася в узгоджений день у робочому кабінеті Богдана Дубневича. Очільник Солонківської сільської територіальної громади фільмував її на власну відеотехінку. За словами Онисько, про цей запис Дубневич її попереджав. 

Відеоінтерв’ю з журналісткою Богдан Дубневич опублікував 31 травня, після зустрічі, на своїй фейсбук-сторінці, зазначивши: “Сьогодні мав честь поспілкуватися з чесною журналісткою дуже чесного видання Наталею Онисько, вирішив викласти все інтерв’ю в ефір, бо дуже подивований, наскільки “нефахово” журналістка готує матеріал з моєю участю. Сенсація, викриття... а по суті? Викривлена, перекручена і недостовірна інформація. Чи це якась вибіркова любов до моєї персони? Подивіться наше інтерв’ю і на ваш розсуд оцініть!” 

Редакторка видання Наталія Онисько зазначила, що її матеріал ще не опубліковано.

“Мене дивує, що він це виставив раніше, ніж опубліковано матеріал. Але якихось претензій з юридичного погляду в мене немає до нього. Я більше здивована тим, як він говорив під час інтерв'ю: намагався мене вибити, не відповів фактично на жодне запитання, починав мені постійно нагадувати, де працює мій чоловік, розповідав, що наш сайт замовний, що ми беремо за це гроші. Він відразу наголошує на замовності матеріалу, не бачивши цього тексту. Він вибрав якусь оцю стратегію “нападу”, а точніше відверте хамство. Як на мене, це заздалегідь програшна тактика, але це його справи. Завдяки цьому інтерв'ю тепер усі знають, який у нас голова Солонківської ОТГ”, – сказала вона представниці ІМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!