ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Bloomberg не зацікавлене в придбанні ані Dow Jones, ані Washington Post – речник

26.12.2022, 11:20
Фото – bloomberg.com
Фото – bloomberg.com

Обмежене партнерство "Bloomberg" не зацікавлене в придбанні ані компанії "Dow Jones", ані видання "Washington Post", заявив речник Bloomberg на своїй сторінці у Twitter, пише Reuters.

"Жодних перемовин про придбання з будь-якою особою або організацією не велося", – заявив речник Тай Тріппет у своєму твіті, який пізніше поширив власник компанії, мільярдер Майкл Блумберг.

У п’ятницю новинний сайт "Axios", посилаючись на джерело, знайоме з планами мільярдера, повідомляв, що компанія "Блумберг" нібито зацікавлена в придбанні або Dow Jones (материнської компанії "Wall Street Journal", власник – медіакомпанія "News Corp" Руперта Мердока), або "Washington Post" (власник – "Amazon" Джеффа Безоса).

Того самого дня видання "Reuters", посилаючись на власні джерела, повідомляло, що протягом років Майкл Блумберг висловлював бажання придбати якусь відому газету, але не зв’язувався з Мердоком для обговорення можливої купівлі Dow Jones та її газети-флагмана – Wall Street Journal.

У п’ятницю ж речник Washington Post, купленого Безосом 2013 року за 250 мільйонів доларів, заявив, що видання не продається.

Антимонопольні експерти одностайно зазначають, що злиття новинних бізнес-видань "Bloomberg" і "Dow Jones" привернуло б увагу американських регуляторів, особливо з огляду на жорсткіший нагляд за дотриманням антимонопольних законів, запроваджений урядом Байдена.

Reuters – частина корпорації "Thomson Reuters" – є конкурентом Dow Jones і Bloomberg News, відділу обмеженого партнерства "Bloomberg", що спеціалізується на фінансових новинах.

Liked the article?
Help us be even more cool!