ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Блогерку "Поваги" зацькували в соцмережах після того, як її ролик виклали в телеграм-каналі "Катарсис"

10.02.2022, 13:36
Фото – фейсбук Анни Море
Фото – фейсбук Анни Море

Заступниця головної редакторки сайту “Повага” й авторка відеоблогу #ШоПоСексизму Ана Море зазнала кіберцькування в соцмережах після того, як у телеграм-каналі “Катарсис” опублікували її блог із критикою програми “Дизель Шоу”.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці “Поваги”.

Так, у телеграм-каналі “Катарсис” на 44 тис. підписників опублікували повідомлення зі скріном з відео #ШоПоСексизму, зазначивши, що “більше відчуття крінжу викликають її кривляння, а не низькосортний гумор, який вона критикує” та “це вже другий раз на нашій пам'яті, коли лівачки до***уються до “Дизель Шоу”.

Після цього Ана почала отримувати в директі Instagram повідомлення з вигуками на тему “сдохни!”, а її світлини почали масово образливо коментувати. Море зробила свій профіль приватним. 

У себе на фейсбук-сторінці Ана Море опублікувала скриншоти повідомлень, які вона отримує. В одному з них ідеться: “Ти жирне у**не ч*о! Здохни, тварино”.

Журналістка запевняє, що почувається добре, лише хвилюється, щоб Instagram не заблокував її профіль.

В коментарі ІМІ Ана Море зауважила, що зазнала кіберцькування не лише через журналістську діяльність, але і через її особистість.

“Тут є кілька сторін. Приводом для допису, з якого все розпочалося, очевидно стала журналістська діяльність. Адже у дописі поділилися шматком з мого блоґу, у якому аналізую сексизм на телебаченні та ютубі в рамках Кампанії проти сексизму в медіа та політиці “Повага”. Але причина, я думаю, ширша — в особистості. Адже я веду соцмережі (інст та фб) відкрито та сміливо: говорю про бодіпозитив, рівність тощо. І, на жаль, моя зовнішність — кольорове волосся, не модельна фігура, пірсинг тощо — ідеальний образ злодійки-феміністки, на яку націлюють свої атаки подібні канали”, - сказала вона.

Скриншоти з фейсбуку Ани Море

Liked the article?
Help us be even more cool!