ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Блогерка з РФ позувала на руїнах знищеного Сєвєродонецька та поцупила книгу з місцевої школи

23.03.2023, 17:09
Фото – angelina.latif
Фото – angelina.latif

Російська блогерка та фотографка Ангеліна Латипова приїхала до окупованого Сєвєродонецька та позувала на тлі згорілих будинків, які обстріляла Росія.

Відповідні світлини вона виклала в себе в Instagram, пише Реальна газета

Дівчина, яка приїхала на окуповану Луганщину з Москви, стверджує, що знімала тут відео з історіями місцевих жителів. Вона відвідала Луганськ, Сєвєродонецьк та Алчевськ.

“Останні кілька днів ми провели в Луганську: багато спілкувалися з місцевими, знімали міські краєвиди. Сьогодні ще заїжджали до Алчевська. А завтра поїдемо до Сєвєродонецька. Після повернення плануємо змонтувати відео з історіями мешканців Донбасу”, – написала вона.

У соціальних мережах Ангеліни понад десяток фотографій з окупованої території. На деяких вона позує, сидячи на руїнах понівеченого її країною міста: у дворах, біля під’їзду на лавочці чи на руїнах одного з будинків. Майже знищене війною, яку розв’язала РФ, місто вона розглядає як туристичний об’єкт і називає згорілий український танк “головною визначною пам’яткою міста”.

До того ж росіянка зізналася, що займалася мародерством: винесла з напівзруйнованої школи комікс про Тараса Бульбу українською та позувала з ним на згарищі.

У телеграм-каналі Латипової є також фотографії Луганська.

Вочевидь, дівчина жила в центрі міста та фотографувала його. Судячи зі світлин у її соцмережах, росіянку захоплює естетика напівзруйнованих міст Росії.

Як повідомляв ІМІ, журналісти американського NBC незаконно потрапили до Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!