ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Біля меморіалу Пригожину чоловік увірвався в ефір Al Jazeera та вдарив журналістку, нападника затримали

У Петрозаводську (Росія) поліція затримала підозрюваного в нападі на журналістку телеканалу Al Jazeera Ранію Дріді біля "ПВК "Вагнер" Центру" в Петербурзі, пише російське видання "Медіазона" з посиланням на речницю МВС Ірину Волк.

У ніч на 25 серпня Дріді вийшла в ефір арабськомовної редакції телеканалу та розповідала про ситуацію біля стихійного меморіалу загиблому ватажку ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину в Петербурзі. У кадр увірвався чоловік, який закрив журналістку своєю спиною і говорив їй, щоб вона не розмовляла іноземною мовою. Ввімкнення з Дріді довелося перервати.

Після цього, як писало російське видання "Фонтанка", чоловік ударив кореспондентку в праву скроню, у лікарні в неї діагностували закриту черепно-мозкову травму. 

Також "Фонтанка" повідомила, що нападника затримали 27 серпня. За інформацією видання, проти нього порушили справу про побої (стаття 116 КК).

SHOT без вказівки на джерела пише, що затриманого звуть Ігор Бердов. Йому 36 років, у Петрозаводську він працює керівником відділу продажів у місцевій компанії "Центр продовольчих постачань". За інформацією телеграм-каналу, у 2017 році чоловіка засудили до двох з половиною років колонії в справі про шахрайство (стаття 159 КК). Через рік він вийшов на волю умовно-достроково.

Liked the article?
Help us be even more cool!