ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Біля Генпрокуратури побили журналістку "Громади Приірпіння"

24.05.2016, 16:13

24 травня під час пікетування активістами з смт Коцюбинське Генеральної Прокуратури було побито журналістку сайту "Громада Приірпіння" Ірину Федорів. Про це на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" повідомила народний депутат Ольга Червакова. 

Зокрема, Червакова зазначила: 

"Під час сьогоднішнього пікетування коцюбинськими активістами Генеральної прокуратури було побито журналістку і громадську активістку Ірину Федорів. На неї напала мати депутатки Коцюбинської сільради Катерини Корбут-Ющенко, про що Федорів написала заяву до поліції. Депутати Коцюбинської сільради, яких розпустив парламент, прийшли перешкоджати акції. Людям нема чим зайнятися, тому вони страйкують. Разом з депутатами сільради були їхні родичі, депутати з Ірпеня, а також - низка керівників комунальних підприємств Ірпеня, які в робочий день і в робочий час були відсутні на роботі".

Журналістка "Громади Приірпіння" Олена Жежера уточнила в коментарі ІМІ, що Ірину було вдарено в груди. 

Суть вимог протестувальників, - розглянути недбалість органів прокуратури під час розслідувань корупційних схем у Приірпінні. Сайт "Громада Приірпіння", співзасновником якого є Федорів, знаний із боротьби з незаконними забудовами, захистом Біличанського лісу тощо. 

Нещодавно після спроби перевороту в селищній раді Коцюбинського Верховна Рада призначила перевибори ради та селищного голови. 

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!