ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Білоруський партизан" змінив доменне ім'я через блокування в Білорусі

18.12.2017, 11:08
Фото - belaruspartisan.by

Сайт “Білоруський партизан”, який заблокувало Міністерство інформації Республіки Білорусь, змінив доменне ім'я. Про це йдеться у зверненні видання, повідомляє “Українська правда”.

Команда сайту зазначила, що вирішила повернутися в білоруській доменній зоні “by”.

“Ми, звичайно, могли дещо змінити назву, могли використовувати інше, але дуже схоже доменне ім'я. Але ми не хочемо грати в дурну гру в “тікай-наздоганяй”, яку пропонує влада, коли без пояснення причин і без жодного попередження блокує незалежні інформаційні ресурси”, - зазначає колектив сайту.

Як повідомляв ІМІ, 15 грудня Міністерство інформації Білорусі повідомило про блокування незалежного інформаційного порталу “Білоруський партизан” у зв’язку з “систематичним порушенням законодавства про засоби масової інформації”.

При цьому Мінінформ не повідомив, які саме матеріали, з опублікованих на сайті, належать до заборонених для розповсюдження.

Під час спроби відкрити сайт www.belaruspartisan.org з території Білорусі з’являється повідомлення про те, що він “у списках обмеженого доступу”.

“Білоруський партизан” було створено незалежними журналістами з Білорусі в 2005 році з метою “захистити право білорусів на отримання незалежної інформації”. Одним із засновників сайту є Павло Шеремет.

Liked the article?
Help us be even more cool!