ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Bihus.Info запускає школу журналістських розслідувань для ветеранів і ветеранок

Команда розслідувачів Bihus.Info запрошує ветеранів і ветеранок узяти участь у програмі “OSINT для ветеранів: Курс стеження за владою та бюджетами” й здобути навички для контролю влади та викриття російських злочинців. Після навчання найактивніші учасники зможуть пройти стажування в Bihus.Info та інших потужних українських редакціях.

Про це йдеться на сайті команди.

Програма школи охоплює один ознайомчий вебінар та три триденні офлайн-тренінги (25–27 квітня, 9–11 травня та 25–27 травня).

Після проходження навчання учасники, які покажуть найкращі результати, зможуть отримати стипендії на реалізацію власних розслідувань, а також стажування в крутих журналістських редакціях.

Тренерами й менторами в навчанні будуть журналісти й експерти з Bihus.Info, Суспільного мовлення, The Kyiv Independent, “Наші гроші”, NGL media, Харківського Антикорупційного Центру, Інституту масової інформації, ІРРП.

Подати заявку на участь можна у формі. Реєстрація відкрита до 18.00 1 квітня 2024 року.

Участь у проєкті безкоштовна. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Група учасників проєкту формується на конкурсній основі. Bihus.Info повідомить запрошеним учасникам про участь до 8 квітня 2023 року.

За сприяння проєкту "Підтримка сталості українських медіа", що фінансується Швецією та реалізується міжнародною організацією Internews Europe.

Liked the article?
Help us be even more cool!