ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Безос вирішив пожертвувати $100 млн кореспонденту CNN

21.07.2021, 11:10
Ван Джонс, Хосе Андрес. Фото – скріншот з відео CNN
Ван Джонс, Хосе Андрес. Фото – скріншот з відео CNN

Після польоту до космосу засновник Amazon Джефф Безос заявив, що планує нагородити кореспондента CNN Ван Джонса і шеф-кухаря Хосе Андреса, виплативши їм по 100 мільйонів доларів.

Про це повідомляють “Букви” з посиланням на CNN.

За словами Безоса, ці виплати пов’язані з “несподіваною благодійною ініціативою”, яку він хотів оголосити, під назвою “Премія за мужність і ввічливість”.

“Нам потрібні ті, хто об’єднує, а не поширює розбрат. Нам потрібні люди, які завзято відстоюють свою думку і жорстко діють відповідно до того, у що вони вірять. Але вони роблять це завжди чемно і ніколи не нападають на людей. На жаль, ми живемо у світі, де це часто зовсім не так. Але в нас є приклади для наслідування”, – сказав Безос.

Він додав, що Джонс і Андрес можуть робити з грошима “все, що хочуть”. “Вони можуть пожертвувати все це на благодійність. Або залишити собі. Це їхня справа”, – сказав Безос.

Джонс, приймаючи нагороду, сказав, що “іноді мрії збуваються”. “Ви робите ставку на мене, і я ціную це”, – сказав Джонс Безос.

Хосе Андрес, один із творців молекулярної кухні й викладач кулінарного курсу фізики в Гарвардському університеті, один з кращих шефів світу, сказав, що нагорода сама по собі “не може прогодувати світ”. “Але, це початок нової глави для нас”, – зазначив шеф-кухар.

Раніше Безоса критикували за те, що він не віддає більше коштів на благодійність, але останніми роками він пожертвував мільярди доларів на боротьбу зі зміною клімату та продовольчі банки.

Критики кажуть, що найбагатші люди світу повинні працювати над поліпшенням умов життя людей тут, на Землі, замість того, щоб літати в космос.

Liked the article?
Help us be even more cool!