ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Безкоштовні онлайн-зустрічі Google Meet обмежать до 60 хвилин

28.09.2020, 17:34
Фото – searchenginejournal.com
Фото – searchenginejournal.com

Компанія Google 30 вересня лімітує тривалість безкоштовних відеоконференцій у застосунку Meet. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на PCMag.

Видання зазначає, що з початку цього тижня безкоштовну версію додатка обмежать до 60-хвилинних відеоконференцій. Із квітня будь-який користувач міг створити зустріч з кількістю учасників до 100 осіб та використовувати застосунок необмежений час.

Речник Google повідомив, що в компанії немає планів щодо продовження строку безкоштовного використання. Додаток Meet повернеться до попередніх варіантів використання.

Після 30 вересня Google також обмежить безкоштовні умови використання деяких функцій G Suite та G Suite for Education. Відтепер зустрічі до 250 осіб, прямі трансляції на одному домені та можливість зберігати записи зустрічей у Google Drive більше не будуть доступними для користувачів, що не платять за використання G Suite. Зазвичай вони коштують $25 на місяць, проте функції були безкоштовними для всіх, а Google Meet не мав часових обмежень.

PCMag зазначає, що Google Meet – один із безкоштовних сервісів відеоконференцій, який набув популярності з поширенням пандемії коронавірусу. Його конкурентом, застосунком Zoom, у квітні користувалися 300 мільйонів осіб щодня, а кількість користувачів Meet за той самий період сягнула 100 мільйонів на день.

Liked the article?
Help us be even more cool!