ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бердинських через професійне вигорання планувала залишити журналістську діяльність

23.06.2023, 12:17
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Журналістка-фрилансерка Крістіна Бердинських через інтенсивний режим роботи під час повномасштабного вторгнення збиралася йти з професії: вона відчула професійне вигорання.

Про це Крістіна Бердинських розповіла в інтерв'ю ІМІ.

“Ти як людина переживаєш стрес війни, і ти теж цілодобово в цьому інформаційному полі війни. Ти не можеш утекти, тому що ти все весь час перевіряєш інформацію. Багато роботи. Два стреси наклалися один на одного, і на якомусь етапі я відчула, що якщо я попрацюю в такому суперінтенсивному режимі ще кілька місяців, то я просто почну замислюватися про те, щоб іти з професії, що я просто не витримую такого темпу та ритму”, – розповіла журналістка.

Зрештою, згадує Крістіна, вона визначила комфортний ритм роботи, який дозволив їй залишитися в журналістиці та працювати продуктивно.

“Якщо я можу видати навіть один текст на місяць для того, щоб залишитися в професії, то нехай так і буде. Але я знаю, що згодом я зроблю набагато більше роботи. В принципі, ця стратегія працює. Я відчула себе психологічно набагато краще. Відчула, що відновилася, повернула до себе якісь насамперед психологічні емоційні ресурси. Я не відчуваю вже емоційного вигорання. Навпаки, шукаю ідеї для матеріалів”, – додала Крістіна Бердинських.

Вона згадала, що нещодавно отримала пропозицію щодо однієї з програм для відпочинку журналістів, але відмовилася, адже зрозуміла, що абсолютно не має в цьому потреби.

Liked the article?
Help us be even more cool!