ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

BBC створила фільм про спецоперацію щодо "вбивства" Бабченка

01.08.2018, 14:01
Фото - УНІАН/ВВС

Британська BBC Panorama підготувала документальний фільм про операцію СБУ щодо замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка, повідомляє “День” з посиланням на BBC Україна.

“Інформація про “вбивство” російського журналіста Аркадія Бабченка шокувала весь світ - не менше, ніж його повернення наступного дня”, - йдеться у повідомленні.

BBC Panorama підготувала документальний фільм, у якому поспілкувалася з ключовими дійовими особами цієї спецоперації.

Нагадаємо, Служба безпеки України 13 червня затримала українця "громадянина Т.", який керував групою осіб, які мали залучатись до серії терактів в Україні, зокрема до замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка. За інформацією СБУ, ця особа керувала групою з трьох громадян України, які пройшли "інструктаж та навчання" у російському Ростові-на-Дону з метою вчинення терактів на території України.

29 травня правоохоронці заявили, що 41-річний журналіст Аркадій Бабченко смертельно поранений на порозі свого дому в Києві. За фактом убивства журналіста було відкрито кримінальне провадження. 30 травня з'ясувалося, що Бабченко живий. Голова СБУ Василь Грицак заявив, що російські спецслужби замовили вбивство журналіста, а СБУ провела спецоперацію і зірвала замах.

Liked the article?
Help us be even more cool!