ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

BBC скасувала інтерв'ю з Джонсоном після того, як ведуча помилково надіслала йому нотатки для підготовки

Британський мовник BBC скасував інтерв'ю з експрем'єром Британії Борисом Джонсоном у прайм-таймі після того, як ведуча випадково надіслала йому нотатки з підготовкою до цієї розмови, повідомляє “Європейська правда”.

Джонсон мав дати 30-хвилинне інтерв'ю 3 жовтня на BBC One у межах промотуру своєї книги мемуарів Unleashed (“Розкутий”), яка виходить 10 жовтня.

Однак інтерв'юерка BBC Лаура Куенсберг заявила 2 жовтня, що інтерв'ю не відбудеться. Джонсон помилково отримав її нотатки для підготовки до бесіди.

Борис Джонсон
Борис Джонсон. Фото – bbc.co.uk

“Під час підготовки до завтрашнього інтерв'ю з Борисом Джонсоном я випадково надіслала йому наші підготовчі матеріали в повідомленні, призначені для моєї команди. Очевидно, що за таких обставин проводити інтерв'ю неправильно”, написала  Лаура Куенсберг у соцмережі Х.

Вона наголосила на прикрості цієї ситуації і що “немає сенсу вдавати, що це не соромно та розчаровує, адже є багато важливих запитань, які потрібно було поставити”. 

“Але, попри незручність, чесність – найкраща політика”, – додала ведуча.

Пресслужба BBC News написала в Х, що ця помилка зробила інтерв'ю неможливим.

“Завтрашнє інтерв'ю з Борисом Джонсоном не відбудеться. Як пояснила Лора, підготовчі матеріали для інтерв'ю, призначені для колег, були випадково передані йому. Це робить проведення інтерв'ю завтра неможливим. За цих обставин і BBC, і команда пана Джонсона дійшли згоди, що це найкраще рішення”, – йдеться в повідомленні BBC News.

В Х-акаунті Бориса Джонсона повідомлення про цей випадок немає.

В Instsgram Джонсон написав, що виступить в Челтнемі 10 жовтня та в Манчестері 12 жовтня, “щоб розкрити, що насправді відбувалося під час його перебування на посаді мера, міністра закордонних справ та прем'єр-міністра”.

Liked the article?
Help us be even more cool!