ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Байден нагрубив журналістці через запитання про поведінку Путіна

17.06.2021, 11:06
Фото – Patrick Semansky / AP
Фото – Patrick Semansky / AP

Президент США Джо Байден нагрубив журналістці CNN Кейтлін Коллінз наприкінці пресконференції 16 червня після запитання про президента Росії Володимира Путіна. Але пізніше вибачився, повідомляє НВ з посиланням на CNN.

Коли Байден уже збирався йти, Коллінз запитала, чому він так упевнений, що поведінка Путіна зміниться. Байден обернувся і відповів: “Я не впевнений, що його поведінка зміниться. Де, чорт забирай… де ви були весь цей час? Коли це я сказав, що впевнений?” 

Після цього президент США заявив, що казав про те, що “їхня [Росії] поведінка зміниться, якщо решта світу реагуватиме, і це знизить їхній статус у світі. Я ні в чому не впевнений, я просто констатую факт”.

Журналістка зазначила, що Путін під час своєї пресконференції заперечив причетність Росії до кібератаки, применшував значення порушень прав людини й навіть не назвав опозиціонера Олексія Навального на ім'я, тому як Байден може бути впевнений, що стосовно голови Кремля щось зміниться?

“Якщо ви цього не розумієте, ви займаєтеся не тим”, – сказав у відповідь Байден і пішов.

Як повідомляє CNN, перш ніж залишити Женеву, Байден вибачився перед журналісткою, сказавши, що йому “не варто було так мудрувати під час останньої відповіді”.

Нагадаємо, зустріч Байдена та Путіна відбулася 16 червня в Женеві.

Liked the article?
Help us be even more cool!