ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Азаров сказав ОБСЄ, що скандал з ТВі "не вартий виїденого яйца"

16.10.2012, 02:08
Прем'єр-міністр Микола Азаров переконаний, що керівництву телеканалу ТВі вигідно представляти скандал з телеканалом як політичний. Про це він заявив 15 жовтня на зустрічі з керівником Міжнародної місії Бюро демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ зі спостереження за організацією і проведенням виборів в України Одрі Гловер, передає УНІАН.

«Не можу не сказати про єдину скандальну справу з каналом ТВі. Скандал цей виїденого яйця не вартий, за великим рахунком», - сказав Азаров.

Він зазначив, що уряд не має жодного стосунку до цього скандалу, а цей телеканал має невелику частку телеглядачів: «Його вплив на інформаційне поле нікчемний. Скажімо, число глядачів, які дивляться цей канал, приблизно в 100 разів менше, ніж число глядачів, які дивляться наші основні інформаційні канали».

Також, за його словами, під час скандалу, пов'язаного з ТВі, були господарські спори між провайдером і керівництвом каналу. «Проте керівництво каналу порахувало для себе дуже ефективним представити справу, неначе це політичне переслідування. В Україні працюють понад 700 телеканалів, і ось навіщо уряду займатися каналом, який взагалі нічого не вартий. І чому інші 700 каналів не порушують це питання. Ну, напевно, логічно ж, що із 700 все нормально, а з одним ні. У чому справа? І з цих 700 - 2/3, напевно, опозиційних. І ось ці не чіпали, а чіпали тільки один», - підкреслив Азаров.

Нагадаємо, 15 жовтня ТВі відключили у Херсоні, а також в Сумах, Полтаві та Сімферополі.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!