ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Австралійцю загрожує $180 тис штрафу за помилку у Facebook-пості

15.10.2021, 10:52
Фото - rbc.ua
Фото - rbc.ua

На австралійського агента з нерухомості Ентоні Задравіча подали до суду за наклеп через помилку у Facebook-пості. Чоловік забув додати апостроф в одне зі слів, що змінило суть написаного.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на The New York Times.

У 2020 році Ентоні Задравіч звинуватив свого колишнього роботодавця Стюарта Гана у тому, що він не виплатив пенсійні нарахування.

Суперечливим словом у його пості було employees (“співробітники”). У підсумку в пості читалося, що Ган не виплатив кошти багатьом співробітникам, а не лише йому.

“О, Стюарт Ган! Продає будинки в Перл-Біч за кілька мільйонів доларів, але не здатен заплатити своїм співробітникам за вислугою років. Ганьба тобі, Стюарте!”, - написав тоді Задравіч.

Менш як через 12 годин цей пост він видалив. Але було вже запізно. Ган дізнався про це повідомлення і подав позов до суду про наклеп.

Суд розглянув цю справу 7 жовтня 2021 року. Суддя з Нового Південного Вельсу Джудіт Гібсон пояснила, що відсутність апострофу у слові “employees” можна було б прочитати як “систематичну модель поведінки” Стюарта Гана.

Тому суддя дозволила розгляд справи. Тепер Ентоні Задравічу цей пропущений апостроф може коштувати 180 тисяч доларів штрафу.

Liked the article?
Help us be even more cool!