ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аваков заявив, що нападники на "Інтер" своїх імен не приховували

04.09.2016, 22:46

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що ті, хто підпалив телеканал “Інтер”, своїх облич не закривали й імен не приховували, вони були одягнені в камуфляжну форму і протестували проти російської позиції “Інтера”. Про це він сказав у прямому ефірі “1+1” програми “ТСН.Тиждень”, повідомляє “Детектор медіа”.

“Це колишні військовослужбовці 30 бригади Збройних сил, які об'єдналися ось в такому протесті. Кілька працівників постраждали, один протестуючий отримав травму”, - сказав він.

Також міністр повідомив, що відкрито кримінальне провадження, затримано шестеро осіб. За його словами, він особисто кілька днів тому звернувся до СБУ щодо розслідування фактів узгодження інформполітики “Інтера” і т.зв. “ДНР”, але відповіді досі не отримав.

На телеканалі “Інтер” о 20.30 новий ведучий тижневика Олексій Ліхман розпочав програму прямо на вулиці біля будівлі НІСу. Про те, що готувала команда тижневика, розповіла головний редактор програми Лариса Задорожня.

Як повідомляв ІМІ, 4 вересня телеканал “Інтер” заявив про напад на офіс компанії “Національні інформаційні системи”, збройний напад та постраждалих.

Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко заявив, що співробітники компанії “Національні інформаційні системи” не надають правоохоронцям доступ до відео з камер спостережень.

5 серпня СБУ заявила, що перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування співробітниці міністерства державної безпеки так званої “ДНР” Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

31 серпня СБУ повідомила, що розслідує у рамках кримінального провадження діяльність колишньої креативної продюсерки компанії “Національні інформаційні системи” (НІС), громадянки Росії Марії Столярової.

Liked the article?
Help us be even more cool!